Over Ons

Burhan Carlak – Oprichter Oceanlab010

over ons

Bij Oceanlab010 zijn we dol op de oceaan. We vinden het geweldig hoe verschillende wezens in de oceaan samenwerken om een gezonde en bloeiende leefomgeving te creëren – een beetje zoals een super team.

Wij geloven dat mensen veel kunnen leren van deze manier van samenwerken. Daarom is het onze missie om deze ideeën te delen, zodat we samen onze wereld een beetje beter kunnen maken.

We organiseren allerlei activiteiten zoals lessen, workshops en evenementen om mensen te helpen begrijpen hoe we, net als de wezens in de oceaan, beter samen kunnen leven en werken. Of je nu in een buurt woont, een bedrijf runt, of in een organisatie werkt, bij OceanLab010 kun je leren hoe je op een fijne manier met anderen kunt samenwerken.

Kom en ontdek met ons de geheimen van de oceaan. Leer hoe je een goede teamspeler kunt zijn, en zie hoe jouw wereld – stapje voor stapje – mooier en beter wordt.

IN DE MEDIA

Hieronder vind je interessante media uitingen waarin Burhan Carlak (Oceanlab010) zijn filosofie en activiteiten op een groot podium presenteert. 

Maak kennis met de filosofie achter Oceanlab010 en laat je inspireren.

Partners

contact