Bedrijfsaquarium

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakt bedrijfsaquarium voor jouw locatie, dan is Oceanlab010 dé expert die je zoekt.

Op maat gemaakte bedrijfsaquaria

Bij Oceanlab010 ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een op maat gemaakt bedrijfsaquarium voor jouw locatie. Wij zijn experts in het ontwerpen en realiseren van aquaria voor diverse locaties, zoals hotels, restaurants, musea en hallen. Van deskundig advies en creatief ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie en het onderhoud van jouw unieke aquarium, wij bieden een totaalpakket.

Zorgeloze leasing-optie

Bij Oceanlab010 begrijpen we dat je zorgeloos wilt genieten van jouw aquarium. Daarom bieden we een handige leasing-optie aan. Met deze optie kun je ervoor kiezen om jouw aquarium maandelijks te laten onderhouden door onze toegewijde experts. Wij garanderen een uitstekende waterkwaliteit en zorgvuldig onderhoud, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw eigen stukje onderwaterparadijs.

Samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid

Bij OceanLab010 geloven we in samenwerking en nemen we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Naast het creëren van prachtige aquaria, bieden we ook werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers helpen ons bij het onderhouden van onze aquaria, waardoor ze waardevolle werkervaring kunnen opdoen.

Bewustwording, duurzame ontwikkeling en betrokkenheid

Met een prachtig aquarium van Oceanlab010 draag je niet alleen bij aan een betoverende sfeer op de werkvloer, maar ook aan bewustwording, duurzame ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Laat je verwonderen door de wondere wereld van Oceanlab010 en maak jouw ruimte nog specialer met een adembenemend aquarium.Neem contact op

Meer informatie?