Ontwikkeling educatieve workshops

Bij OceanLab010 kun je veel leren over de oceaan en hoe belangrijk het is om deze te beschermen.

diverse leertrajecten

Bij OceanLab010 kun je veel leren over de oceaan en hoe belangrijk het is om deze te beschermen. We hebben leuke workshops, presentaties, tentoonstellingen en activiteiten die je laten zien hoe mooi de oceaan is. Maar we leren je ook hoe we goed voor de oceaan kunnen zorgen. We willen niet alleen praten over duurzaamheid, maar ook echt praktische projecten doen. Onze leertrajecten zijn informatief, leuk en gericht op oplossingen.

Bij Oceanlab010 combineren we onze passie voor duurzaamheid en mariene biologie om leertrajecten te creƫren die geschikt zijn voor iedereen, van scholieren tot bedrijven. Onze trajecten zijn ook ideaal voor teambuilding, waarbij jouw team samenwerkt en elkaar beter leert kennen. We geloven dat het leren over de oceaan en het waarderen ervan, bijdraagt aan het beschermen en koesteren van de oceaan.


Zeker scholen zijn van harte welkom bij Oceanlab010, omdat we geloven dat als leerlingen de oceaan leren kennen en waarderen, ze deze willen beschermen en koesteren. Oceanlab010 biedt ook unieke leerervaringen voor het bedrijfsleven, zoals tijdens de Wereld Havendagen.

Laat Oceanlab010 je meenemen op een onvergetelijke reis die de wonderen van de oceaan viert en helpt om het bewustzijn te vergroten over het belang van de oceaan en het behoud ervan.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw leerervaring kunnen verrijken!

Meer informatie?