Dagbesteding

Oceanlab010 Dagbesteding: jouw opstap naar succes!

kansen voor iedereen

OceanLab010 is een plek waar jongeren die niet naar school gaan of werken, welkom zijn. We helpen deze jongeren om hun talenten te ontdekken en om mee te doen aan de samenleving. We hebben een kwekerij waar we planten en dieren laten groeien. Dit is een succesvolle plek voor jongeren om hun dag door te brengen. We hebben veel ervaring met het begeleiden van jongeren die hulp nodig hebben. Daarom kunnen we scholen en organisaties ook advies geven over hoe zij jongeren kunnen helpen.

Ontdek jouw mogelijkheden met op maat gemaakte dagbesteding!

Heb je moeite met het vinden van je plek op school, werk of studie? Oceanlab010 heet je welkom om jezelf te ontwikkelen op jouw manier, tempo en voorwaarden. Of je nu kunstenaar, ondernemer, muzikant of programmeur wilt worden: jij kiest!

Onze Symbioseklas is bedoeld voor jongvolwassenen met sociaal-emotionele problemen, werkhouding en/of druk gedrag. We ondersteunen hen bij uitdagingen zoals faalangst, feedback, sociale situaties, oorzaak-gevolg relaties, overzicht, planning, concentratie en emotie-regulatie.

Zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst

Ben je klaar om je talenten te ontdekken en bij te dragen aan de maatschappij? Meld je aan voor onze dagbesteding en ontdek wat Oceanlab010 voor jou kan betekenen. Samen bouwen we aan een stralende toekomst!

Meer informatie?