Microkosmos

HANDIG om te weten

In een oogopslag zien of deze workshop iets voor jullie is? Check dan de specificaties.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze workshop, wil je boeken of meer informatie? Laat het ons weten, we nemen contact met je op.

Doel van de workshop

Ontdekken en begrijpen van de onzichtbare wereld en het voedselweb, en bewustwording creëren van de impact ervan op ons dagelijks leven.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze interactieve en leerzame workshop gaan we op een speelse manier de wereld van het superkleine verkennen. Leerlingen krijgen de kans om met microscopen diverse micro-organismen te bekijken en te analyseren. Ze leren over het voedselweb en hoe veranderingen daarin gevolgen kunnen hebben.

Hoe gaan we te werk?

De workshop vindt plaats op een locatie die speciaal is ingericht voor het onderzoeken van micro-organismen. Alle benodigde materialen worden verzorgd, inclusief hand-outs en microscopen. De les duurt 1 uur en vereist geen voorbereiding in de klas.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Het is bedoeld voor nieuwsgierige en leergierige studenten die meer willen ontdekken over de verborgen wereld van micro-organismen en het voedselweb.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd?